Aannemers

Klanten benaderen u om hun bouwplannen te laten uitvoeren. Vaak zijn zij echter nog niet in het bezit van de benodigde tekeningen. RGB Architecten kan dit voor u verzorgen.

Naast het maken van een ontwerp vragen wij de betreffende vergunningen aan en maken wij de benodigde uitvoeringstekeningen. Alle contacten met diverse instanties zullen door ons worden verzorgd. Qua bouwregelgeving zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en dit passen wij toe op het tekenwerk. Zo kunt u zich concentreren op de uitvoering en hoeft u zich geen zorgen te maken of alle benodigde gegevens/vergunningen tijdig worden aangeleverd.

Naast het verzorgen van de vergunning en uitvoeringstekeningen, kunnen wij ook werktekeningen verzorgen met daarop aangegeven kozijnen, prefab beton- elementen, dakconstructies, HSB-elementen, gevel- en/of dakspecificaties enz.

Op bouwkundig gebied streven wij naar duidelijke en heldere constructies. In goed overleg met de constructeur en u zorgen wij voor een goede detaillering. Dit werkt in uw voordeel. Niet alleen het bouwproces zal hiervan veel gemak ondervinden, uiteindelijk worden de bouwkosten hierdoor voordeliger. RGB Architecten is op alle bouwvlakken bekend en kan wij u bijstaan als een veelzijdige partner in ontwikkeling van uw bouwplannen.

Mocht u meer informatie wensen of een persoonlijk gesprek, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door wat wij voor u kunnen betekenen.